Livrarea produselor - OPTIMEF

Livrarea produselor

Produsele comandate se vor livra direct la domiciliul cumpărătorului.

ROMÂNIA: Transportul pe teritoriul României este gratuit și este asigurat prin contracte cu firme de curierat rapid. Livrarea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de maxim 3 zile lucrătoare (fără week-end-uri si sărbători naționale) de la confirmarea comenzii prin email.

EUROPA: Transportul pe teritoriul Europei se face gratuit, direct la domiciliul cumpărătorului în termen de 6-8 zile lucrătoare prin transport standard, sau express (cost 18 EUR) în termen de 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin email.

ÎN LUME: Livrăm oriunde în lume prin transport aerian. Livrarea se va face direct la domiciliul cumpărătorului prin transport express în termen de 5 de zile (fără week-end-uri si sărbători naționale) de la confirmarea comenzii prin email. Costul transportului express este de 25 USD.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea produselor. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare.

ATENTIE: Comanda dumneavostră poate fi supusă unui proces de vămuire în urma căruia se pot percepe taxe de import, odată ce produsele ajung în țara dumneavoastră. Veți fi responsabili pentru plata taxelor suplimentare de vămuire; nu avem nici un control asupra acestor cheltuieli și nu putem prezice valoarea lor.

LET'S BE FRIENDS

Be the first one to learn about upcoming projects, events and offers.

Get 10% off your next order by subscribing to our newsletter.

Pleci așa rapid?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

No thanks

Will be used in accordance with our Privacy Policy