Trecut

În 1979 Optimef  se lansa ca primul ceas românesc – un ceas modern, precis, fiabil – după cum spunea reclama lui de la acea vreme. Scos azi din cutia îngălbenită de timp, rămâne la fel de relevant ca în ziua în care a ieșit pe ușile întreprinderii Mecanică Fină.

Prezent

Credem că brandul Optimef merită să renască. Vrem să amintim tuturor că în România s-au produs lucruri cool înainte să știm ce înseamnă cool. Mixăm elemente de design din anii ‘70 – ‘80 cu funcționalitatea de azi și tehnologia de mâine. Optimef este o fuziune între trecut și prezent. Fiecare obiect creat va conține întotdeauna o componentă nostalgică, dar și un element inovator. Calitatea și frumusețea unui obiect sunt strâns legate între ele, de aceea suntem foarte atenți la detaliile tehnice, materialele și tehnologiile pe care le folosim. Dincolo de originalitate, rafinament și caracterul timeless vrem ca produsele Optimef să inspire nu doar prin estetica lor, dar și prin povestea pe care o spun.

Viitor

Curiozitatea ne definește și ne motivează să ducem lucrurile până în acel punct în care excepționalul este posibil. Dorința de a crea mereu lucruri noi, originale ne poartă în direcții neașteptate, însă miza rămâne mereu aceeași: să extindem și să perfecționăm modul în care realizăm designul de obiect. Folosindu-ne de puritatea formelor geometrice, cărora le adăugăm de fiecare dată detalii mai puțin obișnuite, ne dorim să creăm obiecte de un lux discret, în care frumusețea se îmbină armonios cu funcționalitatea.

Ăștia suntem.

optimef-bogdan-picture

Bogdan Costea

Co-Founder & designer
optimef-andrei-picture

Andrei Morariu

Co-Founder & designer
16976565_10154338979898161_1130567766_n

TIMEA MATYAS

PR

Hai salut!

    Nume (camp obligatoriu)

    Email (camp obligatoriu)

    Mesajul tău