Informații Generale - OPTIMEF

Optimef este proprietatea:

Overlay SRL

Str. Mihai Eminescu 11

Victoria, Brasov

J8/29/2015  |  RO33969395

M: +40 787 383 060

Optimef este o marcă inregistrată.

Acest site este deținut de către Overlay SRL, care vă oferă dreptul de a-l utiliza doar prin acceptarea acestor Termeni și Condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor. Ne menținem dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. De aceea vă recomandăm să citiți acestă secțiune ori de câte ori accesați site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site valabili la data accesării, utilizării sau plasării unei comenzi.

Întregul conținut al acestui site este proprietatea exclusivă a Overlay SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea sau modificarea, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată de către Overlay SRL.

Accesul pe site în vederea efectuării unei comenzi este permis oricărui vizitator.

Cumpărătorul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

După plasarea comenzii cu respectarea tuturor pașilor prin care veți fi ghidați, veți primi un email de confirmare a comenzii, care atestă dacă produsul este în stoc și care este durata estimată de livrare la adresa comunicată. Prețurile afișate pe site includ TVA, conform legislației în vigoare.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

– online, cu cardul, prin sistemul Netopia mobilPay

– online prin PayPal

– plata ramburs, doar in România

Factura pentru produsele comandate va fi trimisă în format tipărit cu ocazia livrării produselor comandate.

LET'S BE FRIENDS

Be the first one to learn about upcoming projects, events and offers.

Get 10% off your next order by subscribing to our newsletter.

Pleci așa rapid?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

No thanks

Will be used in accordance with our Privacy Policy