Politica de confidențialitate - OPTIMEF

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Overlay SRL, proprietarul www.optimef.com, este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 0027774.

Avem obligația de a administra datele personale furnizate de către cumpărător, în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate legate de livrarea produselor, probleme legale sau în scopuri comerciale.

Plasarea unei comenzi sau abonarea la newsletter-ul nostru reprezintă acordul dvs. referitor la politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal. Plasarea unei comenzi online reprezintă consimțământul dvs. de a reține unele date personale necesare procesării și livrării produselor comandate: nume, prenume, adresă e-mail, număr de telefon, adresă. Prin plasarea unei comenzi vă dați în același timp acordul ca date referitoare la cardul sau contul dvs. bancar să fie împărtășite cu partenerii noștrii de plăți securizate MobilPay și PayPal în vederea procesării tranzacției. Similar, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa de livrare vor fi distribuite firmelor de curierat (FanCourier, TNT) în vederea livrării produselor, care au posibilitatea de a vă contacta telefonic sau prin e-mail în chestiuni legate de livrarea produselor. Nu ne asumăm nicio răspundere în numele partenerilor noștri de plată și a firmelor de curierat.

Abonarea la newsletter

Prin abonarea la newsletter-ul Optimef vă dați acordul de a reține unele date pe care vi le solicităm cum ar fi: nume, prenume, adresă e-mail, adresă, data nașterii, etc. Nu vom împărți aceste date cu terți fără acordul dumneavoastră. În momentul abonării vă dați acordul de a fi contactat prin e-mail în legătură cu lansarea de produse noi, colecții, oferte, concursuri sau evenimente Optimef.  Dacă vă răzgândiți, vă vom oferi oportunitatea de a vă dezabona de la serviciile Optimef oricând doriți. Fiecare e-mail primit va conține un link automat de dezabonare.
Colectăm informații despre traficul de pe site, vânzări și alte informații comerciale care pot fi distribuite unor terțe platforme de publicitate în vederea îmbunătățirii experienței de cumpărături online.
În cele din urmă, putem utiliza informațiile dvs. personale pentru studii interne de marketing și demografice, împreună cu date non-personale pentru a monitoriza comportamentul online al clienților noștrii în vederea îmbunătățirii în mod consecvent a site-ului.

Dacă aveți întrebări legate de politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal vă rugăm să ne contactați la support@optimef.com

LET'S BE FRIENDS

Be the first one to learn about upcoming projects, events and offers.

Get 10% off your next order by subscribing to our newsletter.

Pleci așa rapid?

Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

No thanks

Will be used in accordance with our Privacy Policy