Returnări - OPTIMEF

Returnări

Cumpărătorul beneficiază de dreptul de a returna produsul comandat în termen de 14 zile de la data primirii produsului la adresa de livrare menționată. Returul nu trebuie justificat de către client în nicio manieră.

În cazul în care doriți să returnați un produs comandat de pe site-ul nostru, trebuie să ne comunicați intenția dumneavoastră prin completarea formularului electronic de mai jos sau prin email la adresa support@optimef.com. În cel mai scurt timp, veți primi prin email confirmarea înregistrării cererii dumneavostră împreună cu formularul de retur și adresa exactă la care trebuie să faceți returul.

Contravaloarea mărfii returnate, va fi restituită în modalitățile agreate (cont, mandat poștal), fără întârzieri nejustificate, după primirea produsului returnat sau a dovezii expedierii acestuia la adresa de retur.

Produsele trebuie returnate în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile și documentul fiscal care atestă cumpărarea produsului prin orice firmă de curierat doriţi cu obligația de a suporta costul transportului.


  LET'S BE FRIENDS

  Be the first one to learn about upcoming projects, events and offers.

  Get 10% off your next order by subscribing to our newsletter.

  Pleci așa rapid?

  Pentru a salva coșul de cumpărături pentru mai târziu, introdu mai jos detaliile tale. Și, cine știe, poate chiar îți vom trimite un cod pentru reduceri atrăgătoare :)

  No thanks

  Will be used in accordance with our Privacy Policy