Skip to main content

Despre noi

ASTA VREM.

RENĂSCUT, NU REÎNVIAT

Trecut

În 1979 Optimef  se lansa ca primul ceas românesc – un ceas modern, precis, fiabil. Scos azi din cutia îngălbenită de timp, rămâne la fel de relevant ca în ziua în care a ieșit pe ușile întreprinderii Mecanică Fină.

Prezent

Credem că brandul Optimef merită să renască. Vrem să amintim tuturor că în România s-au produs lucruri cool înainte să știm ce înseamnă cool. Mixăm elemente de design din anii ‘70 – ‘80 cu funcționalitatea de azi și tehnologia de mâine. Ceasurile Optimef sunt o fuziune între trecut și prezent. Fiecare ceas va conține întotdeauna o componentă nostalgică, dar și un element inovator.

Viitor

Ceasul Fărăzece, dotat cu mecanism japonez, e fabricat și asamblat în China după designul nostru. Dacă în cazul mecanismului nu putea fi vorba de fabricarea lui pe plan local, ne-am dorit ca tot restul să fie produs în România, însă prețul final ar fi fost prea mare pentru a face asta din start. Acestea fiind spuse, avem un plan pentru a face ceasul din-ce-în-ce-mai-românesc. Următorul pas e asamblarea în România. Ding! Checkpoint. Și de acolo, suntem gata să ne asumăm găsirea celei mai bune soluții pentru fabricarea lui în țară. Ding! Level up. Avem nevoie de ajutorul vostru ca să ajungem acolo.

ASTIA SUNTEM.

optimef-bogdan-picture

Bogdan Costea

Co-Founder & Product Designer
optimef-andrei-picture

Andrei Morariu

Co-Founder & Dreamer
bold

Sandra Bold

Copywriter & Coolness Coordinator
serban1

Serban Mocanu

Designer & Hustler
16976565_10154338979898161_1130567766_n

TIMEA MATYAS

Special Operations

HAI SALUT.

Nume (camp obligatoriu)

Email (camp obligatoriu)

Mesajul tău